Voedwel
natuurlijk voedingsadvies

Ineke Fienieg, natuurvoedingskundige, Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

Mijn naam is Ineke Fienieg en ik denk dat het voor iedereen met een voedselintolerantie mogelijk is om de spijsvertering te versterken.

Een sterke spijsvertering is de basis voor een goede gezondheid.

Een goed functionerende spijsvertering kan ervoor zorgen dat je geen last meer hebt van een opgeblazen gevoel, pijn in je buik, of last van je maag.

Het is mijn missie om mensen te leren zich volwaardig te voeden, zonder voedingstekorten of onnodige angst voor bepaalde voedingsstoffen.

Ik kan jou leren om goede keuzes te maken, zowel in de winkel als in de keuken!

Een voedselintolerantie is vaak een signaal aan jou om te gaan werken aan een verbeterde en versterkte spijsvertering! Vergelijk het met een bezeerd been. Dan is het goed om een periode van rust in te lassen, maar die rust kan niet eeuwig duren, want dan degenereren de functies en spieren van je been! Zo is het ook met je spijsvertering. Raak met je spijsvertering niet in een spiraal naar beneden door het ene na het andere voedingsmiddel achterwege te laten!

Een voedselintolerantie is een signaal voor rust, opbouw en herstel! Samen onderzoeken we de oorzaak en gaan we op zoek naar de oplossing.

Ik leer je hoe je jezelf zo volwaardig mogelijk kunt voeden, om zo voedingstekorten te vermijden en onnodige angst voor bepaalde voedingsstoffen te voorkomen.

En ik leer je stappen te nemen naar een optimale spijsvertering.

Want goed verteren kun je leren!

Als kind was ik een slechte eter met bloedarmoede en eczeem als gevolg. Als puber werd ik vegetariƫr zonder voldoende kennis van zaken en deed ik mezelf tekort. Als jongvolwassene ging ik vooral biologisch eten uit sympathie voor de biologische landbouw. Maar hoe het echt zit met voeding en gezondheid leerde ik pas tijdens de opleiding Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof Academie. Hier leerde ik ook op een holistische manier naar mensen en hun gezondheid te kijken. Inmiddels heb ik ruim 8 jaar ervaring met het geven van persoonlijk voedingsadvies.

Goede zorg voor de aarde, biologisch (dynamische) landbouw, volwaardige voeding en gezondheid gaan heel goed samen. Deze vorm van landbouw levert vitale en sterke producten, die op eigen kracht zijn gegroeid, zonder hulp van kunstmest of overeind gehouden met bestrijdingsmiddelen. Daar kan jouw spijsvertering van opknappen! Dat zijn dan ook de voedingsmiddelen waar ik mee werk.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact met met op!