Voedwel
natuurlijk voedingsadvies

Voedwel-huiskamerlezingen

In één uur één actuele voedingsvraag ontrafeld

Wil je gezond en verantwoord vegetarisch eten, maar weet je niet goed hoe? Ben je door alle tegenstrijdige nieuwsberichten over voeding de weg een beetje kwijt? Wil je meer duidelijkheid over een voedingsthema, maar heb je niet veel tijd? Dan zijn de Voedwel-huiskamerlezingen vast iets voor jou! 

Luisteren, vragen en proeven

In de Voedwel-huiskamerlezing neem ik je aan de hand mee door het voedseldoolhof. In één uur wordt voor jou een actuele voedingsvraag ontrafeld. In de huiskamerlezing krijg je niet alleen de reguliere kijk op de zaak te horen, maar is er ook plaats voor de holistische en antroposofische visie. Je hoeft niet alleen te luisteren; ik beantwoord zo mogelijk ook jouw vragen én laat je verschillende natuurvoedingsproducten proeven die binnen het thema passen.

Actuele voedingsvragen

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, HuiskamerlezingJe kunt binnenkort Voedwel-huiskamerlezingen verwachten over granen, zuivel, vetten, suikers en het verschil tussen biologisch en biologisch-dynamische landbouw.

Aanmelden

De Voedwel-huiskamerlezingen vinden plaats in mijn gezellige praktijkruimte achter de Natuurwinkel in Utrecht. Aan elke huiskamerlezing kunnen maximaal acht mensen meedoen. Meld je dus snel aan via de Agenda.

Kosten

Huiskamerlezingen zijn gratis, maar aan de deelnemers vraag ik een bijdrage in de kosten. Je krijgt dan ook schriftelijk materiaal mee naar huis.

Voorwaarden aanmelden Huiskamerlezing

Aanmelden

Je kunt je voor een Huiskamerlezing aanmelden via de website. Vanaf dat moment is er een plaats voor je gereserveerd, mits het maximaal aantal deelnemers nog niet is bereikt. Mocht er geen plaats meer zijn dan laat ik je dat per omgaande weten. Je kunt dan nog wel op de reservelijst worden opgenomen.

Betalen

Je ontvangt een factuur voor deelname aan de Huiskamerlezing, de uiterste betaaldatum staat op de factuur. Zodra de factuur is voldaan ben je verzekerd van je gereserveerde plaats.

Annuleren

Kosteloze annulering is mogelijk tot 2 dagen voordat de Huiskamerlezing plaatsvindt. Je ontvangt dan het volledig betaalde bedrag retour.
Bij annulering na deze datum wordt het totaalbedrag in rekening gebracht.

Wanneer een Huiskamerlezing onverhoopt niet door kan gaan ontvang je uiteraard het betaalde bedrag retour.