Voedwel
natuurlijk voedingsadvies

Workshops

In anderhalf uur een actuele voedingsvraag ontrafeld

Wil je gezond en verantwoord vegetarisch eten, maar weet je niet goed hoe? Ben je door alle tegenstrijdige nieuwsberichten over voeding de weg een beetje kwijt? Wil je meer duidelijkheid over een voedingsthema, maar heb je niet veel tijd? Dan zijn de workshops vast iets voor jou! 

Luisteren, vragen en proeven

In een workshop neem ik je mee door het voedseldoolhof. In anderhalf uur wordt voor jou een actuele voedingsvraag ontrafeld. In de workshop krijg je niet alleen de reguliere kijk op de zaak te horen, maar is er ook plaats voor de holistische en antroposofische visie. Je hoeft niet alleen te luisteren; ik beantwoord zo mogelijk ook jouw vragen én laat je verschillende natuurvoedingsproducten proeven die binnen het thema passen.

Aanmelden

De workshops vinden plaats in een praktijkruimte achter de Natuurwinkel in Utrecht. De ruimte is beperkt, dus bestel snel je ticket via de Agenda.

Een workshop van Voedwel is iets anders dan een kookworkshop, er wordt tijdens de workshops niet door de deelnemers gekookt. Afhankelijk van het onderwerp is een kookdemonstratie soms wel opgenomen in het programma. De workshops zijn altijd informatief en gezellig en educatief van karakter.