Voedwel
natuurlijk voedingsadvies

Kookworkshops

Voedwel geeft kookworkshops met natuurlijke voeding op diverse locaties.


Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, kookworkshopsHeb je dat ook wel eens? Dat je in de natuurvoedingswinkel boodschappen doet en producten tegenkomt waarvan je niet weet hoe je ze moet gebruiken in de keuken.

Wat moet je nou maken met granen, peulvruchten, noten en zaden. Wanneer gebruik je brooddrank, oerzoet, ume-su of kombu? Wat is het verschil tussen Tamari en Shoyu. En is het eigenlijk wel lekker?

Daarom ben ik naast mijn adviespraktijk begonnen met het geven van kookworkshops. Om belangstellenden kennis te laten maken met de mogelijkheden die deze producten bieden.

Inmiddels heb ik kookworkshops gegeven met thema’s als Granen, Peulvruchten, Zoet zonder Suiker, Evenwichtige vegetarische maaltijd, Broodbeleg en vegetarische Burgers, Seizoensgroenten en Wilde Kruiden.

Deze kookworkshops zijn altijd erg gezellig en interactief. Na een theoretische inleiding gaan we verschillende gerechten koken en tot slot alles gezamenlijk proeven. De deelnemers waarderen deze kookworkshops gemiddeld als zeer goed.


Voorwaarden aanmelden kookworkshop

Aanmelden

Je kunt je voor een kookworkhop aanmelden via de website. Vanaf dat moment is er een plaats voor je gereserveerd, mits het maximaal aantal deelnemers nog niet is bereikt. Mocht er geen plaats meer zijn dan laat ik je dat per omgaande weten. Je kunt dan nog wel op de reservelijst worden opgenomen.

Betalen

Je ontvangt een factuur voor deelname aan de kookworkshop, deze kun je binnen 14 dagen betalen, maar in elk geval 14 dagen voordat de kookworkshop plaatsvindt. Zodra de factuur is voldaan ben je verzekerd van je gereserveerde plaats.

Annuleren

  • Kosteloze annulering is mogelijk tot 14 dagen voordat de kookworkshop plaatsvindt. Je ontvangt het volledig betaalde bedrag retour.
  • Bij annulering na deze datum wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht, het restant van het bedrag ontvang je dus retour.
  • Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang wordt het totaalbedrag in rekening gebracht. 

Wanneer een kookworkshop onverhoopt niet door kan gaan ontvang je uiteraard het betaalde bedrag retour.


Het actuele aanbod van kookworkshops staat in de Agenda,