Voedwel
natuurlijk voedingsadvies

Kookworkshops

Voedwel geeft kookworkshops met natuurlijke voeding op diverse locaties.


Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, kookworkshopsHeb je dat ook wel eens? Dat je in de natuurvoedingswinkel boodschappen doet en producten tegenkomt waarvan je niet weet hoe je ze moet gebruiken in de keuken.

Wat moet je nou maken met granen, peulvruchten, noten en zaden. Wanneer gebruik je brooddrank, oerzoet, ume-su of kombu? Wat is het verschil tussen Tamari en Shoyu. En is het eigenlijk wel lekker?

Daarom ben ik naast mijn adviespraktijk begonnen met het geven van kookworkshops. Om belangstellenden kennis te laten maken met de mogelijkheden die deze producten bieden.

Inmiddels heb ik kookworkshops gegeven met thema’s als Granen, Peulvruchten, Zoet zonder Suiker, Evenwichtige vegetarische maaltijd, Broodbeleg en vegetarische Burgers, Seizoensgroenten en Wilde Kruiden.

Deze kookworkshops zijn altijd erg gezellig en interactief. Na een theoretische inleiding gaan we verschillende gerechten koken en tot slot alles gezamenlijk proeven. De deelnemers waarderen deze kookworkshops gemiddeld als zeer goed.


In samenwerking met WieBaktMee organiseert Voedwel een kookworkshop zuurdesembrood bakken, onder leiding van Ineke Berentschot.


In april 2019 gaan we weer naar buiten om wilde kruiden te zoeken en daar gerechten mee te maken. De datum is nog niet bekend, hou de Agenda in de gaten of abonneer je op de Nieuwsbrief.


Zie voor het actuele aanbod de Agenda.