Voedwel
natuurlijk voedingsadvies

Nieuws

Nieuwe activiteiten zoals kookworkshops, informatiebijeenkomsten en proeverijen worden op deze pagina aangekondigd.


Spreekruimte te huur

Mijn spreekruimte deel ik graag met andere adviseurs op het gebied van voeding. Meer informatie...


Droom

Voedwel bestaat nu ruim 5 jaar en in die tijd is er ruim 260 maal het Recept van de Week verschenen, alle recepten zijn terug te vinden in het Receptenarchief. Maar dat is niet de enige activiteit van Voedwel, ik verzorg ook regelmatig kookworkshops, lezingen en proeverijen. 

Dit doe ik naast mijn werk als natuurvoedingkundige, in mjn praktijk in Utrecht adviseer ik mensen met vragen over gezondheid en voeding. Jarenlang heb ik hiervoor een spreekruimte in de Natuurwinkel aan de Nachtegaalstraat gedeeld met andere therapeuten. Nu komt de mogelijkheid op mijn pad om een eigen ruimte te huren in hetzelfde pand. Dit wil ik met beide handen aanpakken omdat ik nog veel meer plannen heb met deze ruimte, zoals:

  • gratis inloop spreekuurVoedwel, natuurlijk voedingsadvies, natuurvoedingskundige, inloop spreekuur
  • kleine informatieve bijeenkomsten
  • proeverijen rond een thema

Donaties

De ruimte moet nog ingericht worden en krijgt uiteraard het thema voeding. Hier komt ik op een punt dat ik jullie om hulp wil vragen. Alle plannen bij elkaar kosten veel geld en bij het inrichten van de ruimte kan ik wel wat financiële hulp gebruiken. Daarom dacht ik als de bezoekers van de website een kleine bijdrage willen leveren kan dit voor mij veel verschil maken en jij krijgt als dank een korting van 50% op een van de activiteiten. Lees meer over mijn droom in Dream or Donate.


Nieuwe kookworkshops

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, natuurvoedingskundige, daslookIn maart en mei organiseer ik weer kookworkshops met seizoensgroenten en (wilde) kruiden. De workshops vinden plaats op een mooie buitenlocatie met grote moestuin en een goede kookgelegenheid, net boven Utrecht, vlak bij het dorpje Oud-Zuilen.

Meer informatie in de Agenda.


 

Weblog

Sinds kort heb ik een weblog op de website. Hierin neem ik alle informatie op uit de recepten en de nieuwsbrieven. Dat is veel werk en het zal wel even duren voordat alle informatie verwerkt is. Neem alvast een kijkje, het zoekt vooral heel handig en de informatie is weer up-to-date.