Kookworkshops in Amstelveen

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, kookworkshopsIn het seizoen 2014-2015 ga ik weer 6 kookworkshops verzorgen bij de VU-Amstelland in Amstelveen. Op 30 augustus 2014 was de open dag voor het nieuwe seizoen en mocht ik een potje komen koken.

De thema’s die in het nieuwe seizoen aan de orde komen zijn:

  • Zoet zonder suiker, het vervolgVoedwel, natuurlijk voedingsadvies, zoet zonder suiker
  • Vegetarische hapjes en alcohol vrije drankjes
  • Ontbijt gerechten, waar kan een goed en voedzaam ontbijt uit bestaan
  • Lunch gerechten, welke gerechten geven weer frisse energie voor de middag en waar krijg je een middagdip van
  • Diner, hoe stel je een evenwichtig, vegetarisch 3-gangen menu samen
  • Koken zonder gluten en zuivel, niet alleen voor mensen die een allergie of intolerantie hebben maar ook voor een gezinslid of gast

Vegetarisch

In de kookworkshops wordt vegetarisch gekookt met biologische ingrediënten, voor alle ingredienten wordt gezorgd. De kookworkshop begint altijd met een theoretische inleiding over het thema van de dag. We sluiten de kookworkshop altijd af met een gezamenlijke maaltijd / proeverij en je krijgt een hand-out met wat theorie en de recepten mee naar huis.

Meer weten of inschrijven? Kijk dan in de Agenda.

Natuurvoeding

Fijn ook, dat er belangstellenden langskwamen die meer wilden weten over natuurvoeding, de opleiding voor natuurvoedingskundige die ik gevolgd heb en het komende lesprogramma. Dat leverde een paar leuke gesprekken op.

Wanneer je het Receptenarchief bekijkt en de onderwerpen in het Weblog kan je jezelf een aardig beeld vormen van de gerechten die we gaan maken en de producten die we hierbij gebruiken.

Ondertussen kon er ook geproefd worden van hartige havermoutpannenkoekjes, met havermout is meer mogelijk in de keuken dan alleen havermoutpap.

Inmiddels zijn de eerste inschrijvingen al binnen, ik ben benieuwd wie ik dit seizoen nog meer ga ontmoeten in de kookworkshops. In elk geval verheug ik me er op!

 

Ineke Fienieg

Gezonde voeding is veel meer dan een optelsom van voedingsstoffen. Het gaat erom wat je ermee doet, zowel in de keuken als in je spijsvertering. Over dit onderwerp heb ik een aantal vrij unieke workshops ontwikkeld, met deelnemers uit heel Nederland. Jij bent ook van harte welkom.

Abonneer je ook op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en blogs.

Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor wekelijkse wetenswaardigheden uit de natuurvoedingskeuken!

Inschrijven Nieuwsbrief

Recepten

Zoek een recept uit de natuurvoedingskeuken!

Recepten

Weblog | Recent

Weblog | Thema

Mijn aanbod

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl