Zuivel

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, zuivelZuivel is leverancier van waardevolle dierlijke voedingstoffen, ook voor de meeste vegetariërs. In de vegetarische keuken zijn melkproducten (naast granen, peulvruchten en noten) zeer belangrijke leveranciers van waardevol eiwit, vet, calcium en fosfor. Deze voedingsstoffen zitten in een uitgebalanceerde verhouding in zuivelproducten. Bovendien zijn deze voedingsstoffen - voor ons organisme - gemakkelijk opneembaar. 

Zuivelproducten zijn rijk aan B-vitaminen en vitamines A en D. Deze twee vitamines zijn alleen in vet oplosbaar en daarom vooral in volle melkproducten aanwezig. Melkvet in volle melk (producten), room, roomboter is een bijzonder waardevol vet.

Behalve leverancier van waardevolle voedingstoffen zijn melkproducten ook natuurlijke smaakmakers: wat zure room in een saus, geraspte kaas op een gerecht, een toefje slagroom op een vruchtengerecht geven het en extra smaaknuance.

In deze uitgave is een selectie smakelijke, voedzame recepten opgenomen, die eerder zijn gepubliceerd via het Recept van de Week van Voedwel.

32 pagina's met informatie en recepten

€ 5,- inclusief verzendkosten

De brochure met informatie en recepten is te bestellen via Voedwel.

 

 

 

Ineke Fienieg

Gezonde voeding is veel meer dan een optelsom van voedingsstoffen. Het gaat erom wat je ermee doet, zowel in de keuken als in je spijsvertering. Over dit onderwerp heb ik een aantal vrij unieke workshops ontwikkeld, met deelnemers uit heel Nederland. Jij bent ook van harte welkom.

Abonneer je ook op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en blogs.

Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor wekelijkse wetenswaardigheden uit de natuurvoedingskeuken!

Inschrijven Nieuwsbrief

Agenda

Recepten

Zoek een recept uit de natuurvoedingskeuken!

Recepten

Weblog | Recent

Weblog | Thema

Mijn aanbod

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl