Terug naar Nieuwsbrief / Archief

26.01.2016
Havermoutwafels Recept van de Week 1601

Havermoutwafels

met groenten

Dat superhandige wafelijzer is ook in te zetten voor meer gezonde hapjes, bijvoorbeeld havermoutwafels met groenten! We eten in Nederland gemiddeld nog steeds te weinig groenten op een dag, een mooi recept om hier iets aan te doen en alle beetjes helpen. Dit recept is eenvoudig te bereiden met ingrediënten die meestal wel in huis zijn en natuurlijk ook erg lekker.

Nieuwe praktijkruimte, zelfde adres

Voedwel, natuurlijk voedingsadviesHet is een poosje stil geweest rond het Recept van de Week. Dat had allerlei redenen, maar de leukste is toch wel dat ik (intern) aan het verhuizen ben. Sinds begin deze maand heb ik op de Nachtgaalstraat in Utrecht mijn eigen praktijkruimte. Daar ben ik heel blij mee! De afgelopen tijd heb ik gebruikt om de kamer op te knappen en te schilderen en verven. Voor het einde van januari is de ruimte minimaal gebruiksklaar.

Uiteraard komt er nog een openingsfeestje zodra de ruimte volledig is ingericht. Maar kom gerust voor die tijd een keer langs om te kijken of gewoon gezellig voor een praatje en een kopje thee.

Deze ruimte ga ik ook gebruiken voor kleine thema-bijeenkomsten over natuurlijke voeding en gezondheid. Via de Agenda hou ik je op de hoogte.

Ook ben ik regelmatig in de winkel te vinden met een proeverij of kookdemonstratie. 

Je bent van harte welkom!

Natuurwinkel, Nachtegaalstraat 51a Utrecht, kamer 1

Kookworkshop Natuurlijk Zoet

Op zaterdag 13 februari geef ik een kookworkshop met het thema Zoet. 

In deze kookworkshop maak je kennis met verschillende soorten natuurlijke zoetmiddelen, zoals bijvoorbeeld ahornsiroop, gedroogde vruchten, graanstropen, diksappen, oerzoet en honing en hoe je ze kunt gebruiken in de keuken.

Na een inleiding gaan we met deze zoetmiddelen koken en maken we onder andere ontbijtgerechten, zoet beleg, koek, gebak, desserts, dranken en traktaties.

Kom ook kennis maken met het natuurlijke zoet en schrijf je in!

Meer informatie in de Agenda.

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl