Terug naar Nieuwsbrief / Archief

29.03.2016
Meiraap met wortel Recept van de Week 1606

Meiraap met wortel uit de oven

Opeens lagen ze weer in de natuurvoedingswinkel: meiraapjes! Naast de verse boswortelen. Niet uit Nederland, maar uit zuid Europa. Heerlijk om zo vroeg in het voorjaar een keer verse seizoensgroenten te kunnen serveren.

Geroosterd in de oven en geserveerd met feta. Maar zelf kies ik voor Grie, dit is een eender product, maar dan uit Nederland en daarom mag het geen feta heten. Bovendien komt Grie van een biologisch dynamisch bedrijf uit Drenthe, waar de geiten hun hoorns mogen houden en alle ruimte krijgen die ze nodig hebben. Deze meerwaarde gebruik ik graag in mijn maaltijden.

Peiling belangstelling

In de vorige nieuwsbrief vroeg ik ook al om een vragenlijstje in te vullen. Helaas werkte de link toen niet. Nu wel, hoop ik.

In mijn nieuwe praktijkruimte (zelfde adres) ga ik regelmatig huiskamer-lezingen houden over onderwerpen rond voeding en gezondheid. Klein, omdat er hooguit 8 gasten in deze ruimte passen en de bijeenkomst niet langer dan 1 tot 1,5 uur duurt.

Er is tijdens deze bijeenkomsten ook ruimte voor vragen en er is altijd wel iets lekkers om te proeven. 

Voordat ik een planning maak wil ik peilen of er speciale vragen leven en welk moment van de week het meest geschikt is voor dit soort bijeenkomsten.

5 korte vragen = 1 minuut van je tijd

Vragenlijst

 

Alvast hartelijk dank voor het invullen!

 

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl