Terug naar Nieuwsbrief / Archief

30.05.2016
Tarwesalade met venkel Recept van de Week 1610

Tarwesalade met venkel

Ook al wordt tarwe bijna dagelijks door ons gegeten, zelden in de volle hele vorm zoals gekookte tarwe. Het is de moeite waard om dit eens te proberen, de stevige, zacht gekookte korrels geven een heel ander mondgevoel, verzadiging en smaak. Je wordt uitgenodigd om goed te kauwen. 

Deze maaltijdsalade met venkel, sinaaasappel en rode ui is ook heel geschikt om mee te nemen als lunch.

Meer lezen over tarwe...

Wandelen door de graanvelden

Vanaf woensdagavond 8 juni zijn er weer wekelijkse wandelingen door de graanvelden van Doornik Natuurakkers. Louis Dolmans is de gastheer en zal zijn passie voor de granen, het landschap en natuurbeheer graag met je delen.

Meer informatie is te vinden om de website van Ineke Berentschot: Wie Bakt Mee?

 

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl