Terug naar Nieuwsbrief / Archief
22.06.2016
Zoete rijstsalade Recept van de Week 1611
Zoete rijstsalade
Het zomerfruit ligt te lonken in de winkels, het is er maar kort, dus zal ik het gelonk niet negeren. Zodra er verse abrikozen zijn wil ik ze altijd proeven, vaak valt dat tegen, ze lijken qua smaak niet op de vers geoogste, rijpe abrikozen uit de zonnige landen. Maar je kunt er wel iets lekkers mee maken. Deze keer gaan ze in de zoete rijstsalade, samen met kersen en blauwe bessen.
Graanwandelingen
Tot de laatste oogst, begin augustus, kun je wekelijks mee wandelen tussen de bijzondere graanvelden van Doornik Natuurakkers. Boer Louis Dolmans wandelt mee en deelt graag zijn biologisch-dynamische passie.
Aanmelden hoeft niet, meer informatie.
Zelf probeer ik zo vaak mogelijk mee te wandelen. Wil je een keer met me meefietsen vanaf station Nijmegen naar het Landgoed Lingezegen waarvan deze akkers een onderdeel zijn? Laat het me tijdig weten, het vertrek is om 18.00 uur vanaf station Nijmegen (met de fiets!).