Terug naar Nieuwsbrief / Archief

06.07.2016
Cashewnotendip Recept van de Week 1612

Cashewnotendip

Er waren heerlijke komkommers en er komen er nog veel meer. Voor het zomerfeest bij de Natuurwinkel in Utrecht heb ik ze gevuld met een dip van cashewnoten en waterkers. Dat smaakt ook heerlijk op brood.

Alweer zo'n heerlijk recept uit het kookboekje de Brooddoos.

Meer vegetarisch broodbeleg...

Een andere topper tijdens dit feest was de overheerlijke Abrikoos-amandelcake met verse abrikozen, het kan nog, ze zijn er maar heel even.

Graanwandelingen

Wekelijks volg ik de ontwikkelingen op de graanvelden van Doorniks Natuurakkers, vlak bij Nijmegen. Je kunt ook tot de laatste oogst meewandelen voor gepassioneerde verhalen van de biologisch-dynamische boer en de bakker.

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl