Terug naar Nieuwsbrief / Archief

07.08.2017
Even een vraagje

Het is nog volop zomer, misschien ben je nog op vakantie, net terug of ga je nog weg. In elk geval is het voor veel mensen een rustige tijd met ruimte voor reflectie op het afgelopen jaar en plannen maken voor het komende jaar. Straks in september begint de drukte weer en moet je weer opletten om in evenwicht te blijven.

Hoe zorg jij voor je evenwicht, ook na de vakantie?

  • Hoe voorkom je dat je teveel in je hoofd gaat zitten?
  • Hoe hou je beter een goed ritme vast?
  • Hoe zorg je goed voor je buik?

Met evenwichtige voeding kun je jouw eigen evenwicht ondersteunen. Een evenwichtige vegetarische maaltijd bevat niet alleen voldoende voedingstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen, maar ondersteunt ook jouw evenwicht, geestelijk en lichamelijk.


Voor de zomer heb ik al een paar keer een workshop gegeven over dit onderwerp, de deelnemers waren verrast en blij met de informatie die ze zelf gemakkelijk kunnen toepassen. Daarom geef ik deze workshop nog een keer op zaterdag 12 augustus en jij kunt er bij zijn!

Bestel hier je tickets voor de workshop Groenten anders bekeken


Nog leuker is dat ik op zaterdag 26 augustus een kookworkshop geef over het samenstellen van een evenwichtige, voedzame, smakelijke en vegetarische maaltijd. Er zijn nog plaatsen vrij dus schrijf je snel in!

Bestel hier je tickets voor de kookworkshop Groenten anders bekeken

 


 

Vraagje

Het komende jaar ga ik meer workshops en kookworkshops geven, een paar onderwerpen staan al vast, maar ik zou het heel prettig vinden wanneer jij me laat weten naar welk onderwerp jouw voorkeur uitgaat. Je kunt hiervoor een korte, anonieme vragenlijst invullen.

Je helpt me enorm door deze vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt en tot ziens!

Vragenlijst

 

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl