Nieuwe praktijkruimte, zelfde adres

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, praktijkSinds deze maand heb ik de beschikking over een nieuwe, eigen spreekruimte (nr. 1) op hetzelfde adres als mijn oude, gedeelde spreekruimte (nr. 4). Dus achter de Natuurwinkel op de Nachtegaalstraat 51a in Utrecht. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.

Deze ruimte ga ik niet alleen gebruiken voor afspraken, maar ook voor kleine informatieve bijeenkomsten rond natuurvoeding. 

Inmiddels organiseer ik in de winkel minstens 2 maal per week een proeverij, ik kook dan een van de recepten uit het Receptenarchief voor de bezoekers van de winkel en ze krijgen gelijk het recept mee.

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, praktijkDe ruimte zelf moet ik nog wat opknappen en persoonlijk maken met een likje verf en de inrichting. 

Met de activiteiten in deze ruimte en in de winkel wil ik een plek te creƫren waar mensen gemakkelijk terecht kunnen met vragen rond natuurvoeding.

Voorlopig ben ik aan het schilderen, eerst een keuze maken uit de kleuren, wordt het roggebruin, roomwit, havergeel of toch kokos?

Ik hou jullie op de hoogte van de voortgang!


update 8 maart 2016

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, praktijkruimteDe nieuwe praktijkruimte is inmiddels grotendeels klaar en ik kan er in elk geval riant bezoek ontvangen. De decoratie puntjes-op-de-i volgen in de loop van de tijd.

Ben je in de winkel, kom dan even binnenlopen. Ook met je vraag over voeding en gezondheid kun je hier terecht, maak een afspraak.

 


Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, praktijkruimteUpdate 2018

Welkom in mijn praktijkruimte achter de Natuurwinkel aan de Nachtegaalstraat 51a in Utrecht. Maak een afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

Ineke Fienieg

Gezonde voeding is meer dan brandstof, of een optelsom van voedingsstoffen. Als natuurvoedingskundige vertel ik daar graag over in een workshop

Abonneer je ook op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en blogs.

Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

Mijn aanbod

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl