Voedwel
natuurlijk voedingsadvies

Agenda


Voedwel geeft regelmatig kookworkshops, proeverijen en andere activiteiten met en over natuurlijke voeding. In deze agenda staat het actuele aanbod.

Lees voor aanmelding de voorwaarden Kookworkshops of de voorwaarden Huiskamerlezingen en workshops.

 

Workshop Groenten anders bekeken

12 augustus 2017 van 14.00 uur
Locatie: Voedwel, Nachtegaalstraat 51a, Utrecht
Prijs: 9,01

Groenten zijn goed voor iedereen, ze horen thuis in elk menu. Regionale seizoensgroenten sluiten vaak beter aan bij de behoefte van dat moment. Groenten leveren je niet alleen vitamines, mineralen en voedingsvezels, maar ook vitaliteit.

Je kunt voor groenten kiezen die je lekker vindt, maar ook voor groenten die je goed doen.

  • Zit jij veel 'in je hoofd' of ben je vaak aan het piekeren?

  • Heb je moeite met het vinden of behouden van een goed ritme?

  • Of heb je vaak last van je buik?

In deze workshop ga je veel leren over vitale groenten en het effect dat de verschillende plantdelen op lichaam en geest hebben.

Natuurlijk leer je ook over het belang van biologische, regionale seizoensgroenten. En weet je hierna wat je beter past: rauwe of gare groenten.

 

Kortom in anderhalf uur kan jij veel opsteken voor meer evenwicht en vitaliteit!

 

Bestel hier je ticket

 

Aanmelden en informatie . . .


Kookworkshop Groenten anders bekeken

26 augustus 2017 van 14.00
Locatie: De Wilg, Mecklenburglaan 3, Utrecht
Prijs: 61,13

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kookworkshop-groenten-anders-bekeken-35794017871?utm-medium=discovery&utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&aff=escb&utm-source=cp&utm-term=listing

Groenten zijn goed voor iedereen, ze horen thuis in elk menu. Regionale seizoensgroenten sluiten vaak beter aan bij de behoefte van dat moment. Groenten leveren je niet alleen vitamines, mineralen en voedingsvezels, maar ook vitaliteit.

Je kunt voor groenten kiezen die je lekker vindt, maar ook voor groenten die je goed doen.

In deze kookworkshop gaan we na een korte inleiding aan de slag in de keuken en koken we diverse gerechten voor een evenwichtige, vegetarische maaltijd.

Er is aandacht voor de optimale bereiding inclusief de juiste snijtechnieken om de maaltijd volwaardig en goed verteerbaar te maken.

We werken met biologische en biologisch-dynamische producten.

We sluiten de middag af met een gezamenlijke maaltijd.

Koffie, thee en alle ingredienten zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Bestel hier je ticket

Aanmelden en informatie . . .