Terug naar Nieuwsbrief / Archief
14.08.2016
Verse vijgen uit de oven Recept van de Week 1614
Vijgen uit de oven
Het is raar maar waar, deze zomer oogst ik een overvloed aan verse vijgen in de moestuin en dat is niet ieder jaar het geval. Vijgen zijn niet allemaal tegelijk rijp, dus de eersten werden direct vers gegeten. Daarna heb ik potten met jam gemaakt. En nu een warm dessert uit de oven, met hazelnoten, echte vanille, chocola en verse gember.
Lezing
Vrijdagmiddag 9 september hou ik weer een lezing in mijn praktijkruimte aan de Nachtegaalstraat 51a in Utrecht. Deze keer gaat het over het gebruik van olie en vet in de keuken. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.
Meer informatie in de Agenda
Goed van start
Maak een goede start na je vakantie, ook met je voeding, om zo lang mogelijk fit en vitaal te blijven. Na de zomervakantie kom je bovendien weer in een dagelijks ritme. Dus is dit een mooi moment om nieuwe, gezonde routines in te bouwen.
Voor een steuntje in de rug kun je bij mij een gratis consult krijgen, een afspraak is ook online te maken.
Tot ziens!