Terug naar Nieuwsbrief / Archief

17.10.2017
EHBO bij verkoudheid

EHBO bij verkoudheid

Het is herfst en de winkel waar ik mijn praktijkruimte heb organiseert een Herfstfeest op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober a.s. Op deze dagen komen leveranciers hun producten presenteren en laten proeven en zijn er veel interessante aanbiedingen voor de klanten. Op vrijdag 27 oktober kook ik diverse herfstgerechten om te proeven!

Op zaterdag 28 oktober geef ik een hele toepasselijke workshop met als thema EHBO bij Verkoudheid. Er is een ochtend (11.00 uur) en een middag (14.00 uur) workshop in mijn praktijkruimte.

Eerder schreef ik deze blog over verkoudheid.

De herfst is het seizoen waarin we vaak verkouden worden. Vaak gepaard met veel slijmvorming in neus- en keelholtes. Dat slijm hoort daar niet, daar zijn we ons bij verkoudheid erg van bewust. Slijm hoort in je spijsverteringskanaal, vooral in je darmen, hoe lok je dat weer naar de goede plek?

  • Wat doe je bij een droge keel en kriebelhoest?
  • Wat doe je als je snipverkouden bent, hoe kom je er weer vanaf?
  • Helpen uitgeperste sinaasappels en aspirientjes ons weer op de been, of neem je liever de signalen van je lichaam serieus?
  • Welke natuurlijke hulpmiddelen zijn er om onze klachten tijdens een flinke verkoudheid te verlichten?
  • Hoe wordt je eigenlijk beter?
  • Wat is een goede preventie?

 

We gaan diverse hulpmiddelen uitproberen en proeven, deelnemers krijgen een hand-out met tips en recepten mee naar huis.

 

Bestel snel je tickets

 

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl