Terug naar Nieuwsbrief / Archief

04.06.2018
Graanwandelingen

De afgelopen tijd heb ik diverse (kook)workshops gegeven in de Natuurwinkel. Het centrale thema is de vegetarische maaltijd en alle onderdelen daarvan: graan, peulvruchten, groenten, kruiden, suiker, brood etc.

De belangstelling voor deze bijeenkomsten groeit. Soms was de workshop overvol, soms uitverkocht, maar altijd erg gezellig en interactief. Voor veel deelnemers smaakt het naar meer. Daarom herhaal ik deze workshops ook de komende tijd.

Hou hiervoor de Agenda in de gaten.

Zuurdesem

In de eestvolgende kookworkshop gaan we zelf zuurdesembrood bakken onder leiding van de ervaren bakker Ineke Berentschot, auteur van Nachtbrood.

Meer informatie...

Graanwandeling

Je zult Ineke Berentschot ook als bakker tegenkomen tijdens de Graanwandelingen op de akkers van boer Louis Dolmans op Doornik Natuurakkers, elke woensdagavond tot aan de oogst, start 19.00 uur. 

Meer informatie…

Zelf wandel ik ook zo vaak mogelijk mee. Deze wandelingen zijn uniek vanwege de bijzonder mooie ligging, de bijzondere oude granen en de bijzondere biologisch dynamische boer die hartstochtelijk en veel kan vertellen over zijn akkers in de natuur.

Wandel ook een keer mee voor een unieke ervaring!

 

 

Mijn aanbod

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl