Terug naar Nieuwsbrief / Archief
07.07.2018
Mueslireepjes

Mueslireepjes
Alles wat je zelf maakt is vers en dus voedzamer en lekkerder. Je kunt bijvoorbeeld zelf mueslireepjes maken. De reepjes zijn in een luchtdichte schaal 2 weken houdbaar in de koelkast. Wikkel ze dan wel in een stukjes bakpapier, anders kleven ze aan elkaar vast.
Zonder toegevoegde suiker of honing, alleen gezoet met dadels en rozijnen.
Glutenvrij (wanneer dat nodig is kies je voor gecertificeerde glutenvrije havermout) met havermout, amarant en quinoa.
En zonder gebruik te hoeven maken van de oven, dat is ook wel fijn bij warm weer!
Workshops
Na de zomervakantie organiseer ik weer een reeks workshops. Het centrale thema is de evenwichtige, vegetarische maaltijd. Alles losse onderdelen daarvan komen uitgebreid aan bod:
- granen
- peulvruchten
- groenten en kruiden
- suiker en alternatieven
- en we gaan weer zuurdesembrood bakken in een leerzame kookworkshop met Ineke Berentschot.
Schrijf je snel in, nu je agenda nog lege plekken bevat! Zie voor alle details de Agenda.