Terug naar Nieuwsbrief / Archief

27.12.2018
Workshops 2019

Vragenlijst (kook)workshops

In november 2018 vroeg ik jullie mee te denken over mijn aanbod (kook)workshops in 2019. Hartelijk dank voor alle reacties!  Er werden ook een paar hele interessante nieuwe onderwerpen aangedragen.

Onderwerpen

Het onderwerp De Vegetarische Maaltijd werd door verreweg de meesten interessant gevonden. Dat is ook een goede aftrap naar de andere workshops, dus komt deze als eerste aan bod op 12 januari.

Een actueel onderwerp in de winter is toch wel hoe voorkom je dat je verkouden wordt en als je het eenmaal bent, hoe komt je er dan weer zo snel mogelijk vanaf? De workshop Voeding bij Verkoudheid op 16 januari.

Ritme & Slaap is een nieuw onderwerp en inmiddels ook in de agenda opgenomen op 25 januari.

Een paar eenvoudige kookworkshops komen ook aan bod rond de ontwerpen Saladedressing maken en Snijtechnieken.

Er is ook weer een kookworkshop Zuurdesembrood bakken met Ineke Berentschot gepland op 8 maart.

Begin april (rond die tijd) komt er een workshop Wilde Kruiden op een buitenlocatie, de exacte datum is nog niet bekend, dat ligt een beetje aan de start van het voorjaar. Maar ik hou jullie op de hoogte via de Agenda en de Nieuwsbrief.

Andere onderwerpen die dit voorjaar nog aan bod komen zijn: Granen, Peulvruchten, Olie & Vet, Groenten & Kruiden en Suiker.

Vragen en opmerkingen

De vragenlijst was anoniem, dus kan ik de individuele opmerkingen niet persoonlijk beantwoorden. Een paar vragen beantwoord ik daarom hier:
Sommigen willen graag een workshop bezoeken, maar vinden de reisafstand te lang. Daar kan ik helaas niets aan doen, gelukkig ligt Utrecht centraal in het land en de locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.
Een jaaroverzicht van workshops kan ik niet toezeggen, maar ik hou de Agenda actueel.

Kosten

Niet onbelangrijk: Wat kost een workshop? Zoals je misschien wel weet stel ik mijn kennis gratis ter beschikking. Maar er zijn uiteraard wel onkosten voor de zaal, de hand-outs, het materiaal dat we gebruiken tijdens de workshop etc. Deze kosten bepalen mede de deelnameprijs. Helaas is ook voor mij alles duurder geworden, dus de deelnameprijs van de meeste workshops heb ik iets moeten verhogen. 

Dag en Tijd

Uit de reacties bleek de zaterdag- en vrijdagmiddag jullie voorkeur te hebben, op de voet gevolgd door de woensdagmiddag. De workshops zijn daarom afwisselend op deze middagen ingepland.

Tot slot wens ik jullie een fijne jaarwisseling en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
Wie weet tot ziens!

 

Mijn aanbod

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl