Terug naar Nieuwsbrief / Archief

09.04.2020
Vrolijk Pasen

Vrolijk Pasen

De vastentijd zit er bijna op, we hebben allemaal gevast = afgezien, maar het was vaak niet onze eigen keus.

Van veel mensen hoor ik ook dat er naast de zorgen ook prettige kanten zijn aan het gedwongen thuis zitten. Eindelijk rust, geen festivals, feestjes en uitstapjes. Eindelijk tijd om genoeg te slapen, een boek te lezen en zelf te koken!  Vooral mensen die moeite hebben zichzelf te begrenzen voelen zich nu beter, ingebakerd als het ware. De onzekerheid over en de zorg voor de gezondheid van jezelf en je naasten kan echter ook uitputtend zijn.

Hoe dan ook, het wordt dit jaar het vreemdste Paasweekend dat ik ooit heb meegemaakt. Buiten barst de lente uitbundig uit zijn voegen en wij moeten bij voorkeur thuis blijven. Gelukkig heb ik veel tuin en is er nog niemand in mijn omgeving ziek geworden.

Zorg goed voor jezelf en voor je darmen, laat de extra vitamine C vooral uit je voeding komen, het zit in alle groenten, fruit, wilde kruiden, kiemen en microgroenten.

Zoek je nog een recept om deze dagen uit te proberen?

Zie alle lenterecepten...

Ga je in de tuin werken? Oogst wilde kruiden, ze zijn om op te eten.

Zie recepten met wilde kruiden...

 

Hoe is het met jullie? Ik mis de ontmoetingen en het koken in de winkel verschrikkelijk en vooral ook de gezellige workshops. Zodra het weer mogelijk is om iets te organiseren wat veilig genoeg is dan horen jullie van mij. Mocht binnenkort blijken dat dit nog maanden ver weg ligt dan probeer ik om online een workshop aan te bieden. Voor mij is dat echter niet hetzelfde, juist jullie aanwezigheid, de interactie gecombineerd met proeverijen maakten de voorgaande workshops tot een succes.

Ik wens jullie fijne Paasdagen in goede gezondheid.

Tot ziens!

 

 

Mijn aanbod

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl