Terug naar Nieuwsbrief / Archief

19.08.2021
Vegetarisch

Gierst-sesamballetjes

Een recept voor balletjes van gierst, met kaas in een jasje van sesamzaad.

Op smaak gebracht met gember, citroen, kurkuma en geroosterde sesamolie.

Een lekker bijgerecht bij de warme maaltijd of als feestelijk hapje.

Kan warm en koud geserveerd worden.

Lees hier het hele recept...

 

Vegetarisch?

We moeten minder vlees eten.

Dat hebben we eerder gehoord, maar nu roept iedereen dat.

Er is voldoende aanleiding. 

Voor de dieren en hun welzijn, voor de aarde, grond- en watergebruik, milieuschade, voor jezelf, je gezondheid en spijsvertering.

Je hoeft geen fulltime vegetariër te worden en ook geen veganist, maar als je wel eens vlees eet, kies dan voor biologische of biodymamische kwaliteit.

Vleesvervangers mogen wel, maar hoeven niet.

Vlees hoeft niet vervangen te worden.

Je moet wel weten welke combinaties van voeding jou voldoende voedingsstoffen bieden.

De maaltijd moet goed op smaak worden gebracht en aantrekkelijk gepresenteerd.

Daar vertel ik je graag meer over in een workshopreeks: over de complete vegetarische maaltijd en alle onderdelen daarvan.

Gezonde voeding is meer dan een optelsom van voedingsstoffen.

Nieuwsgierig naar dat meer?

Kijk voor het actuele aanbod in de Agenda.

Let op!

Soms wordt de workshop gegeven op een zaterdag en soms op een vrijdag.

 

Mijn aanbod

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl