Terug naar Nieuwsbrief / Archief

16.02.2022
Gebakken knolselderij

Gebakken knolselderij

Een knolselderij is mooi van lelijkheid, vooral wanneer er nog veel wortels aan zitten. Het is bijna niet te geloven dat deze knollen zoveel smaak bevatten.

Behalve in de soep of salade smaakt een knolselderij ook heerlijk wanneer deze gepaneerd en gebakken wordt. Deze keer in een jasje van gehakte hazelnoten.

Lees hier het hele recept…

Lees hier meer over knolselderij…

Lees hier meer over hazelnoten…

Eet smakelijk!

 

We mogen weer

De timing is goed, want in maart start ik weer met een reeks workshops over de vegetarische natuurkeuken.

Over een dikke week is het alweer carnaval, ik wens alle carnavalsvierders heel veel plezier.

Daarna is het vastentijd tot Pasen, ieder jaar doe ik een poging om hieraan mee te doen, dat lukt altijd wel gedeeltelijk, maar bijna nooit helemaal.

Vasten is eigenlijk afzien, ergens bewust van afzien. Wanneer je zegt: ik wil dit nu niet dan voelt dat veel sterker als dit mag ik nu niet. 

Ergens heel bewust een poosje van afzien, maakt je wil sterker, dus ook jouw persoonlijkheid. Een sterkere persoonlijkheid brengt je verder naar wat je wil verwezenlijken. Vasten hoeft niet over voeding te gaan, het kan ook iets heel anders zijn waar je tijdelijk van afziet. Het is voor iedereen op een andere manier in te vullen.

Ergens van afzien is dus iets heel anders dan iets niet mogen, we hebben de afgelopen twee jaren allemaal ervaren dat je van niet mogen apathisch, opstandig, depressief en murw kan worden.

Lees hier meer over vasten…

Gratis workshop

Speciaal voor de lezers van deze nieuwsbrief is er een gratis Workshop Vasten op zaterdag 26 februari. Het aantal plaatsen is beperkt, aanmelden noodzakelijk.

Aanmelden voor deze workshop kan je hier…. het wachtwoord is vasten

 

 

Mijn aanbod

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl