Terug naar Nieuwsbrief / Archief

06.07.2021
Zomerse gerechten

Polenta-bean-sticks

Deelnemers aan mijn workshops weten het inmiddels al, een goede bron van plantaardige eiwitten is de combinatie van granen en peulvruchten. En deze twee natuurvoeding-toppers gaan samen in dit verrukkelijke recept van polenta en witte bonen. Op smaak gebracht met Parmezaanse kaas en Oregano moet dat wel Italiaans smaken. In de zomer is dit gerecht goed te combineren met sperziebonen in tomatensaus en een (wilde) wortelsalade.

Alles wordt smaakvoller wanneer je het kookt in verse groentebouillon, lees hoe je dat in 15 minuten maakt.

Aanstaande zaterdag geef ik nog een workshop over de Vegetarische maaltijd, daarna gaan denk ik veel mensen op vakantie.

Lijkt het je juist wel leuk om in deze periode een workshop te komen volgen: geef me dan je voorkeur door, wie weet wordt het een aanbod.

Fijne vakantie allemaal, doe voorzichtig en blijf gezond!

PS: ik blijf dicht bij huis en probeer jullie met de recepten te blijven inspireren, eet smakelijk!

 

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl