Polenta

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, polentaPolenta wordt gemaakt van maïsgriesmeel - ook polenta genoemd - en water en wordt traditioneel veel gegeten in noord Italië. Griesmeel bestaat uit grotere deeltjes van de maiskorrel. Polentameel is dus veel grover dan maismeel.

Polenta is van zichzelf vrij smakeloos, daarom worden er altijd sterk smakende ingrediënten aan toegevoegd of het wordt met pittige sauzen en kaas opgediend.Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, polenta

Polenta is glutenvrij.


Recepten met polenta:

Ineke Fienieg

Mijn naam is Ineke Fienieg, als natuurvoedingskundige wijs ik duurzame consumenten de weg naar het verbeteren van hun gezondheid met natuurvoeding. Holistisch, antroposofisch en vooral erg praktisch.

Kom kennismaken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor wekelijkse wetenswaardigheden uit de natuurvoedingskeuken!

Inschrijven Nieuwsbrief

Recepten

Zoek een recept uit de natuurvoedingskeuken!

Recepten

Weblog | Recent

Weblog | Thema

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl