Kruiden
Groene kruiden zijn veel meer dan garnering, ze bevatten vaak veel voedingsstoffen, vitaliteit en smaak.
Sommige kruiden zijn vooral te vinden in de vroege lente, bij de terugkeer van het licht. Andere kruiden hebben veel zonnewarmte nodig om hun etherische oliƫn te vormen.
Afgelopen jaren heb ik regelmatig recepten gepubliceerd met (wilde) groene kruiden via het Recept van de Week. In deze uitgave is een selectie groene kruiden beschreven, zowel bekende keukenkruiden als een paar wilde kruiden die vooral in het voorjaar te oogsten zijn. Bij ieder kruid zijn een paar heerlijke, vegetarische recepten opgenomen die voor iedereen gemakkelijk te maken zijn.
Brochure Kruiden
- 48 pagina's
- 10 kruiden
- 32 recepten
Uitverkocht
Ineke Fienieg
Gezonde voeding is veel meer dan een optelsom van voedingsstoffen. Het gaat erom wat je ermee doet, zowel in de keuken als in je spijsvertering. Over dit onderwerp heb ik een aantal vrij unieke workshops ontwikkeld, met deelnemers uit heel Nederland. Jij bent ook van harte welkom.
Abonneer je ook op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en blogs.