Alfalfa

Alfalfa is de naam van de jonge kiemen van de luzerneklaver. Het is na taugĂ© een van de populairste kiemgroenten. 

Alfalfa betekent Vader van alle voedsel.

Alfalfa is vrij neutraal van smaak en is goed te combineren met salades of met broodbeleg. Het is geschikt om rauw te eten en heeft vooraf geen warmtebehandeling nodig. Dit is wel het geval bij kiemen van peulvruchten.Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, radijsspread

Een zaadje zit van nature boordevol voedingsstoffen en enzymen die nodig zijn voor het ontkiemen van een nieuwe plant. Tijdens het kiemen komen de enzymen vrij en neemt de voedingswaarde toe. Op tijd geoogst kunnen we deze vitaliteit zo nu en dan toevoegen aan onze maaltijden.

Calcium

Alfalfa bevat naast enzymen, vitaminen en mineralen behoorlijk veel Calcium.


Recepten:

Nieuwsbrief:

Kookboek:

Ineke Fienieg

Mijn naam is Ineke Fienieg, als natuurvoedingskundige wijs ik duurzame consumenten de weg naar het verbeteren van hun gezondheid met natuurvoeding. Holistisch, antroposofisch en vooral erg praktisch.

Regelmatig geef ik workshops, kijk in de Agenda voor het actuele aanbod.

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl