Alfalfa

Alfalfa is de naam van de jonge kiemen van de luzerneklaver. Het is na taugĂ© een van de populairste kiemgroenten. 

Alfalfa betekent Vader van alle voedsel.

Alfalfa is vrij neutraal van smaak en is goed te combineren met salades of met broodbeleg. Het is geschikt om rauw te eten en heeft vooraf geen warmtebehandeling nodig. Dit is wel het geval bij kiemen van peulvruchten.Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, radijsspread

Een zaadje zit van nature boordevol voedingsstoffen en enzymen die nodig zijn voor het ontkiemen van een nieuwe plant. Tijdens het kiemen komen de enzymen vrij en neemt de voedingswaarde toe. Op tijd geoogst kunnen we deze vitaliteit zo nu en dan toevoegen aan onze maaltijden.

Calcium

Alfalfa bevat naast enzymen, vitaminen en mineralen behoorlijk veel Calcium.


Recepten:

Nieuwsbrief:

Kookboek:

Ineke Fienieg

Gezonde voeding is meer dan brandstof, of een optelsom van voedingsstoffen. Als natuurvoedingskundige vertel ik daar graag over in een workshop

Abonneer je ook op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en blogs.

Mijn aanbod

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl