Barstensvol leven

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, barstensvol levenBarstensvol leven

een peidooi voor vitale voeding

Petra Essink, Paul Doesburg

ISBN 9789060388082

Eindelijk weer eens een zinnig boek over voeding.
In dit boek vind je geen populaire praatjes, geen bangmakerij, geen goeroes, geen superfoods, maar een goed gedocumenteerd verhaal. Leidraad van het verhaal is het ontstaan en behoud van vitaliteit of levenskracht in bodem, planten en dieren en wat dit betekent voor de voedingskwaliteit. 

In het boek komen mensen aan het woord die op de een of andere manier werken aan of met vitale voeding. Niet alleen boeren en telers, maar ook een zaadteler, compostmaker, kaasmaker, docenten, diƫtist, artsen, wetenschappers, onderzoekers, kok en natuurvoedingskundigen.

Geen recepten (nou ja, twee) maar genoeg informatie voor iedereen die zich goed, gezond en bewust wil voeden of misschien nog wat twijfelt over het nut van biologische en biologisch dynamische voeding.

Dit boek past uitstekend bij mijn visie en dat is niet verwonderlijk de meeste mensen die in het boek aan het woord komen heb ik wel eens ontmoet tijdens en door mijn studie.

Van harte aanbevolen!

Ineke Fienieg

Gezonde voeding is veel meer dan een optelsom van voedingsstoffen. Het gaat erom wat je ermee doet, zowel in de keuken als in je spijsvertering. Over dit onderwerp heb ik een aantal vrij unieke workshops ontwikkeld, met deelnemers uit heel Nederland. Jij bent ook van harte welkom.

Abonneer je ook op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en blogs.

Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor wekelijkse wetenswaardigheden uit de natuurvoedingskeuken!

Inschrijven Nieuwsbrief

Recepten

Zoek een recept uit de natuurvoedingskeuken!

Recepten

Weblog | Recent

Weblog | Thema

Mijn aanbod

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl