Chinese kool

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, Chinese koolChinese kool komt inderdaad van oorsprong uit Aziƫ, daar behoort het samen met andere snelgroeiende koolsoorten, zoals Paksoi tot de belangrijkste groentegewassen.

Chinese kool doet eerder aan sla denken dan aan kool. Chinese kool smaakt niet eens naar kool. Het binnenste gedeelte van een krop Chinese kool kan heel goed rauw gegeten worden. De buitenste bladeren kunnen worden fijn gesneden en kort worden gekookt of roergebakken.

Chinese kool is licht verteerbaar en onder andere rijk aan Foliumzuur en Calcium.


Recepten met Chinese kool:

Ineke Fienieg

Mijn naam is Ineke Fienieg, als natuurvoedingskundige wijs ik duurzame consumenten de weg naar het verbeteren van hun gezondheid met natuurvoeding. Holistisch, antroposofisch en vooral erg praktisch.

Kom kennismaken.

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl