Een goed begin

Een goed begin is het halve werk

Heb je ook zo genoten van de feesten in laatste maand van het jaar en je voorgenomen om in 2016 een frisse en gezonde start te maken? 

Maar weet je nog niet goed hoe je dit kunt waarmaken. Moet je nu minder vaak eten of minder veel, een betere kwaliteit, rauw, wel of geen vet, andere keuzes? Je wilt een gezonde leefstijl natuurlijk ook langer volhouden dan alleen de eerste week van januari, dus het moet ook lekker zijn en praktisch haalbaar. 

Past jouw voeding bij je?

Een goed voedingspatroon is alleen lang vol te houden als het ook bij je past. Wat heb jij precies nodig om fit en energiek van start te gaan in het nieuwe jaar. Past jouw voeding bijvoorbeeld bij je werkzaamheden, constitutie, verteringskracht, tijd in de keuken, kookvaardigheden en portemonnee?
Er is heel veel informatie te vinden om het internet over voeding en gezondheid. Maar soms in elkaar tegensprekende berichten of voor jou onhaalbare doelen of onmogelijke ingrediĆ«nten. 

Praktisch en haalbaar advies

Als natuurvoedingskundige denk ik met je mee, niet alleen als deskundige op het gebied van natuurlijke voeding en gezondheid, maar ook praktisch met bijvoorbeeld recepten en kookworkshops. Bovendien is mijn spreekruimte gevestigd achterin een natuurvoedingswinkel, een toelichtend rondje door de winkel is vaak een goede aanvulling op een consult.

Minstens tweemaal per week kook ik in de winkel een recept uit het receptenarchief, je kunt komen proeven of dit je smaakt, het recept ligt dan voor je klaar.

Gratis consult

Wil je ook een eindje op weg geholpen worden met het maken van goede keuzes wanneer het om voeding gaat. Maak dan vandaag nog een afspraak!

Tot ziens!

 

Ineke Fienieg

Gezonde voeding is veel meer dan een optelsom van voedingsstoffen. Het gaat erom wat je ermee doet, zowel in de keuken als in je spijsvertering. Over dit onderwerp heb ik een aantal vrij unieke workshops ontwikkeld, met deelnemers uit heel Nederland. Jij bent ook van harte welkom.

Abonneer je ook op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en blogs.

Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

Mijn aanbod

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl