Eten en Drinken met Wilde planten

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, natuurvoedingskundige, eten en drinken met wilde plantenEten en Drinken met Wilde planten

Gids voor het herkennen, oogsten en bereiden van wilde planten, het hele jaar door

Laurette van Slobbe

ISBN 9789490404017

 

bestellen

Welke planten oogst ik in februari en welke in juli? Op wat voor manier bereid ik teunisbloem, en welke delen gebruik ik van bosandoorn? Hoe kom ik erachter of ik echt de bloemen van de wilde peen heb geoogst, en is berenklauw nu giftig of niet?

Met dit boek gidst Laurette van Slobbe u door alle maanden van het jaar, langs bossen en velden, door tuinen en braakliggende stuk vlak bij uw huis. Aan de hand van diverse foto's en korte beschrijvingen maakt u kennis met meer dan 61 eetbare wilde planten. De 115 recepten, per maand gerangschikt, nodigen uit nader kennis te maken met hun smaken, kleuren en geuren. Van moerasspirea tot hop, Eten en Drinken met Wilde planten maakt u wegwijs in de eetbare natuur.

Ineke Fienieg

Mijn naam is Ineke Fienieg, als natuurvoedingskundige wijs ik duurzame consumenten de weg naar het verbeteren van hun gezondheid met natuurvoeding. Holistisch, antroposofisch en vooral erg praktisch.

Regelmatig geef ik workshops, kijk in de Agenda voor het actuele aanbod.

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl