Komijnzaad

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, komijnKomijn komt voornamelijk uit Aziƫ en uit de landen rond de Middellandse Zee.

Komijn is een schermbloemige, eenjarige plant waarvan we de zaden gebruiken, het wordt veel gebruikt in de Aziatische en Indische keuken. Komijn heeft een sterke, aromatische en wat licht bittere smaak. Het is een bestanddeel van kerriepoeder.

In Nederland maken we er iets specifieks Hollands mee, namelijk komijnekaasVoedwel, natuurlijk voedingsadvies, geroosterde wortelgroenten

Komijn heeft een ontkrampende werking, het bevordert de vertering en ondersteunt bij (nerveuse) maagklachten.


Komijn wordt door mij in veel recepten gebruikt, hieronder een paar voorbeelden.

Recepten:

 

Ineke Fienieg

Mijn naam is Ineke Fienieg, als natuurvoedingskundige wijs ik duurzame consumenten de weg naar het verbeteren van hun gezondheid met natuurvoeding. Holistisch, antroposofisch en vooral erg praktisch.

Kom kennismaken.

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl