Koolrabi

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, koolrabiDe koolrabi is een koolsoort, De knol is eigenlijk een verdikte stengel van een koolplant.

Koolrabi is er in de varianten lichtgroen en paars. 

Zowel rauw (geraspt) als gekookt of gestoofd in vele gerechten toepasbaar.

Koolrabi bevat veel mineralen vooral ijzer en calcium, ook de vitamines B en C.Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, kikkererwtkoekjes


Recepten:

Ineke Fienieg

Mijn naam is Ineke Fienieg, als natuurvoedingskundige wijs ik duurzame consumenten de weg naar het verbeteren van hun gezondheid met natuurvoeding. Holistisch, antroposofisch en vooral erg praktisch.

Kom kennismaken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor wekelijkse wetenswaardigheden uit de natuurvoedingskeuken!

Inschrijven Nieuwsbrief

Recepten

Zoek een recept uit de natuurvoedingskeuken!

Recepten

Weblog | Recent

Weblog | Thema

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl