Nachtbrood

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, NachtbroodNachtbrood

Brood van lang gerezen deeg

Ineke Berentschot

ISBN 9789491728082

Tijdens Ekotown 2014 ontmoette ik Ineke Berentschot, auteur van dit kookboek. Ineke is jarenlang bakker geweest in een biologische bakkerij. Tegenwoordig schrijft ze veel, waaronder dit kookboek en geeft ze kookworkshops met als thema brood bakken en organiseert ze wandelingen langs de graanvelden van Doornik natuurakkers. Op haar website staat veel achtergrondinformatie over graan en het proces van brood bakken.

Omdat ik zelf de waarde van lang gerezen deeg onderschrijf ben ik gelijk gaan experimenteren recepten uit dit boek. Sindsdien bak ik fantastisch brood, goed van smaak, heerlijk geurend en voedzaam. 

Kookworkshops broodbakken

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook kookworkshops rond brood bakken organiseer. Dit laat ik liever aan de experts over. Inmiddels heb ik een kookworkshop zuurdesembrood bakken bij Ineke Berentschot gevolgd. Een aanrader!

Graanvelden bezoekenVoedwel, natuurlijk voedingsadvies, Gelderse risweit

Louis Dolmans van Doornik natuurakkers organiseert de periode juni -augustus wandelingen langs bijzondere graanvelden in dit natuurgebied. 

 

Ineke Fienieg

Gezonde voeding is veel meer dan een optelsom van voedingsstoffen. Het gaat erom wat je ermee doet, zowel in de keuken als in je spijsvertering. Over dit onderwerp heb ik een aantal vrij unieke workshops ontwikkeld, met deelnemers uit heel Nederland. Jij bent ook van harte welkom.

Abonneer je ook op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en blogs.

Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

Mijn aanbod

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl