Natuurvoedingskundige

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, VNVKWat is een natuurvoedingskundige?

Een natuurvoedingskundige is deskundig op het gebied van natuurvoeding.

Als natuurvoedingskundige ben ik geen diĆ«tist, maar ik geef voedingsadvies. 

Een natuurvoedingskundige heeft een grote productkennis van de natuurvoeding en kan dit praktisch toepassen. Natuurvoedingskundigen adviseren vooral op het gebied van de spijsvertering.  

Alle natuurvoedingskundigen hebben een meerjarige parttime opleiding gevolgd aan de Kraaybeekerhof academie in Driebergen.

Alle opleidingen van Kraaybeekerhof academie zijn gericht op het ontwikkelen van een brede visie op de mens in relatie tot zijn omgeving en op het ontwikkelen van een sterk waarnemingsvermogen.

Daarom noem ik mij als natuurvoedingskundige ook een holistisch adviseur in natuurlijke voeding. Voeding is voor mij meer dan een optelsom van de inhoudstoffen. Lichaam en geest hebben invloed op elkaar. In mijn voedingsadvies hou ik met al deze aspecten rekening.

Een natuurvoedingskundige is deskundig op het gebied van natuurlijke voeding. Niet alleen theoretisch, maar ook praktisch. Het bereiden van voedsel met behoud van zoveel mogelijk voedingskwaliteit hoort daarbij.

Ineke Fienieg

Mijn naam is Ineke Fienieg, als natuurvoedingskundige wijs ik duurzame consumenten de weg naar het verbeteren van hun gezondheid met natuurvoeding. Holistisch, antroposofisch en vooral erg praktisch.

Regelmatig geef ik workshops, kijk in de Agenda voor het actuele aanbod.

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl