Wat eten we vandaag?
Wat eten we vandaag
Lekker en gezond eten met kinderen van twee tot zestien jaar
Vreni de Jong
ISBN 9062384641
Het basiskookboek voor natuurlijke kindervoeding.
De recepten zijn eenvoudig maar lekker, houden rekening met de behoeften en voorkeuren van kinderen, bevatten geen chemische toevoegingen, weinig suiker en vet.
Bij de recepten is de leeftijd aangegeven waarvoor het recept geschikt is. Door het hele boek heen is rekening gehouden met kinderen met allergieën. In een apart hoofdstuk worden tevens praktische tips gegeven voor het koken voor kinderen met voedingsstoornissen.
Met voedingsmiddelentabel, introductieschema van voedingsmiddelen voor kinderen van 3 maanden tot 10 jaar en veel achtergrondinformatie.

Ineke Fienieg
Mijn naam is Ineke Fienieg, als natuurvoedingskundige wijs ik duurzame consumenten de weg naar het verbeteren van hun gezondheid met natuurvoeding. Holistisch, antroposofisch en vooral erg praktisch.
Regelmatig geef ik workshops, kijk in de Agenda voor het actuele aanbod.