Wat je eet ben je zelf kookboek

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, wat je eet ben je zelfWat je eet ben je zelf kookboek

meer dan 150 heerlijk gezonde recepten

Gillian McKeith

ISBN 9021584131

 

bestellen

Jaren geleden was er de televisieserie Wat je eet ben je zelf met Gillian McKeith. Destijds vond ik dat fascinerend. Suiker en fast-food liefhebbers met fors overgewicht gingen met haar aan de slag om gezonder te leren eten en aten dan plotsklaps misosoep als ontbijt en zoete aardappels als lunch.

Ze was een trendsetter, haar kookboek heb ik nog altijd, af en toe maak ik een van haar recepten. Het kookboek is geschreven voor mensen die willen afvallen, zelf vind ik het een beetje te vetarm en daardoor niet altijd smakelijk of verzadigend. In de recepten worden veel gevarieerde producten uit de natuurvoedingskeuken gebruikt en vaak van informatie voorzien.

Voornamelijk vegetarisch, maar ook vlees en vis recepten.

Ineke Fienieg

Mijn naam is Ineke Fienieg, als natuurvoedingskundige wijs ik duurzame consumenten de weg naar het verbeteren van hun gezondheid met natuurvoeding. Holistisch, antroposofisch en vooral erg praktisch.

Regelmatig geef ik workshops, kijk in de Agenda voor het actuele aanbod.

Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl